References

Family House Soběšice

Realization date: 2012

In the suburb of Brno project our architecture studio modern one storey family house. Platform of the house is copying shape of question mark. There is atrium protected against the wind, noise and neighbours. In the middle of atrium is deciduous tree – which create the nature atmosphere. The exterior of the house has white and grey colour combination. House has straight roof and stone cladding. Villa includes fitness, wellness (sauna, whirlpool, swimming pool) and hobby room (billiard, chess).

In the private part of the house are bedroom with window to the forest, two bathrooms and large dressing room. Living room is separated from dining room with bar, pillars and aquarium. All living part of house have glass wall to garden. The roof overhangs the building, it cover the terrace. Terrace with roof create massive element of architecture, it looks like terrace soaring above the garden. Hobby room and room for fitness have glass wall to atrium, there is possibility to open the glass wall and enjoy the nature. The house have got also guest room with own entrance from atrium.

Family House Soběšice

Family house - Bedroom Atrium with deciduous tree Relax area, terrace