Reference

Bytový dům Brno Volfova

Datum realizace: 2014

Mladý manželský pár koupil dům se čtyřmi nájemními byty a rozhodli se v nejnižším podlaží zařídit jeden byt s přímým východem do zahrady sami pro sebe. Vzhledem k omezené ploše podlaží jsme v rámci návrhu rozšířili byt i o část suterénu, kde doposud byly pouze garáže a sklepy. Odtěžením části zeminy přiléhající k domu ze strany zahrady vzniklo plnohodnotné prosvětelní suterénního podlaží, kde je nově situována koupelna a ložnice rodičů. Druhou etapou bylo zateplení domu a výměna oken. Třetí etapa - rekonstrukce podkroví se právě chystá.

Bytový dům Volfova, Brno

Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno Bytový dům Volfova, Brno