Reference

Rodinný dům Zdiměřice

Datum realizace: 2011

Na poli uprostřed zástavby příměstského typu jsme navrhli nadčasovou rodinnou vilu, kde se veškerý život rodiny odehrává v přízemí domu. Pokoje, ložnice a kuchyň s jídelnou jsou efektivně rozloženy, a tak je dosaženo maximálního využití prostoru.

Interiér domu byl navržen tak, aby se jednotlivé prostory prolínaly a jejich styl byl kompaktní. Celý dům byl tvořen s ohledem na jednoduchost, čistotu a modernost, přesto však nepůsobí na jeho uživatele sterilně a vytváří tak útulné domácí prostředí. Kompozice bíle omítnutých a dřevem obložených kvádrů je doplněna venkovní terasou krytou pergolou. Tento nadčasový dům umístěný uprostřed roztroušené soudobé zástavby satelitního typu poskytuje dostatek soukromí celé rodině, zároveň však i dostatek denního světla i relaxační zóny. Ateliér v prvním patře na střeše budovy nabízí prostor pro tvůrčí práci, zároveň je napojen na střešní terasu, ze které si obyvatelé mohou vychutnat nádherný výhled na Průhonický park.

Vstup - RD Zdiměřice

Terasa s bazénem Terasa Pohled zezadu Noční snímek Jídelna s obývacími prostory Koupelna Chodba Kuchyně Kuchyně II.